Huwelijksreizen: intiem en romantisch

Ontdek onze luxe huwelijksreizen

Wilt u een romantische honeymoon met een vleugje pit maar in alle luxe? Dan bekoort 1 van deze 3 reizen u vast!

Misschien houdt u ervan om veel verschillende indrukken te krijgen op reis? Dan valt u waarschijnlijk helemaal voor een intens prachtige honeymoon naar Dubai, Sri Lanka en de Malediven. U ziet er romantische plekjes en exploreert in Sri Lanka zowel de natuur als cultuur. De overweldigende Arabische verfijning en welvaart blaast u omver! En dan zijn er nog de Malediven. Zucht. De meest romantische afsluiter!

Wil u het avontuurlijke Tanzania en paradijselijke Zanzibar combineren? Dan bent of wordt u helemaal fan van het Afrikaanse wildlife! U ziet er de Big Five van dichtbij en overnacht in intieme lodges. Helemaal verbluffend zijn de vurige, dromerige zonsondergangen op de savanne. Een prachtige luxe honeymoon in Afrika!

Als u liever typisch Azië ontdekt dan is Bali de romantische topper onder de luxe huwelijksreizen! Door de vriendelijke bevolking en de prachtige natuur begrijpt u waarom Bali de naam het Godeneiland krijgt. U wordt er door mens en natuur als een god onthaald en in de watten gelegd!

Laat uw huwelijksreis in handen van professionals. Elke huwelijksreis moet een once-in-a-lifetime ervaring zijn en hier zorgen wij met veel plezier voor!

Bekijk daarom deze huwelijksreizen als startpunt. Daarna gaan we in dialoog: hoe ziet uw droomreis eruit? Wild Crossings regelt de honeymoon die u wil tot in de puntjes!

Naar boven
© Wild Crossings 2024