Antarctica: mysterieus en machtig mooi

Ontdek onze luxe reizen naar de Poolgebieden

Geen enkele reisbestemming is zo puur en ongerept als Antarctica. Natuurliefhebbers komen in extase terug als ze reizen naar de Zuidpool. Een expeditie naar dit onaangeroerde witte continent betekent een onvergetelijke, fascinerende reis!

De Noor Roald Amundsen ontdekte de Zuidpool pas in 1911. Ruim een eeuw later is het onbeschrijfelijk mooie Antarctica een van de meest afgelegen én fascinerende plekken op aarde. Met de luxe expeditie naar Antarctica reist u comfortabel op en langs het zuidpoolgebied.

U leert aan boord meer over de fauna en flora. Eenmaal op de Zuidpool vaart u langs baaien, gletsjers en ijsbergen. U maakt er wandelingen en ontdekt pinguïnkolonies, spot walvissen en aanschouwt gletsjers. Uiteraard samen met een ervaren expeditieleider.

Antarctica is prachtig ongerept, wat betekent dat u amper andere toeristen ziet. Ook reist u aan boord van een kleinschalig expeditieschip met maximum 99 anderen: intiem dus!

Droom hier al even weg van uw Antarctica avontuur (VIDEO)

Iedere poolreis is anders. Bekijk daarom deze expeditie naar de Zuidpool als startpunt. Misschien wil u het wat dichter bij huis en vormen Spitsbergen of Groenland de ideale poolreizen? Een woelige zeereis op de Drake Passage beleven of liever net niet? Wild Crossings geeft het nodige advies.

Naar boven
© Wild Crossings 2024