Op avontuur tijdens een exotische gezinsvakantie
Wil u met het gezin genieten van een verre familiereis? Schenk uw kinderen én uzelf onvergetelijke momenten en ga op ontdekking in Azië, Afrika of de Poolgebieden. Fantastische familieherinneringen gegarandeerd!

Avontuurlijk Afrika
Op rondreis met kinderen in Afrika betekent trekken door wondermooie natuur en de Big Five bewonderen. Een familiereis Zuid-Afrika, Botswana of Zimbabwe voor ogen? Dat is altijd een goed idee! Van de magnifieke Victoriawatervallen tot de buitengewone natuurparken in Tanzania en Zanzibar. Vlieg van lodge naar lodge, kies voor walvisspotting en een boottocht met pelikanen aan boord. Actieve kinderen? Dan is een familierondreis in Namibië vast hun ding. Op het programma: sandboarden en quadrijden door de duinen van Swakopmund!

Zalige gezinsreis in Azië
Een luxe familiereis in Azië is gewoonweg genieten. U kiest voor culinaire topervaringen in combinatie met een weergaloze natuur en cultuur! Ga voor een gezinsreis naar Indonesië, Sri Lanka of India en laat u verrassen door de spirituele en kleurrijke ziel van het continent. Dé gedoodverfde familiefavoriet blijft Bali. Het relatief kleine maar immens verscheiden eiland heeft heel wat te bieden. Roer samen met een lokale chef-kok in de kookpotten, ga raften en snorkel naar de prachtige onderwaterwereld van het Balinese Menjangan.

De Poolgebieden ontdekken
Dit ongerepte witte continent exploreren, dat is de ultieme familiereis in luxe. Uw gezin krijgt gegarandeerd een wow-gevoel van jullie bezoek aan Antarctica. Stappen in de sneeuw ontpopt zich met de sneeuwschoenwandelingen tot een compleet nieuwe dimensie. Aanschouw gletsjers en spot walvissen en orka’s. Ontdek pinguïnkolonies in hun natuurlijke habitat, allemaal met een ervaren expeditieleider. Een familiereis naar de Zuidpool is ideaal als u houdt van intiem reizen en zuivere natuur!

Op reis met Wild Crossings
Droomt u van een prachtige verre reis met uw gezin? Laat u dan bijstaan door professionals. U een op-en-top memorabele reiservaring bezorgen is onze prioriteit!

De voorbeelden op onze website kan u aangrijpen als inspiratie voor uw droomreis. Die is voor iedereen anders. Daarom gaan we graag met u in dialoog en regelen we voor u de persoonlijke gezinsreis van uw dromen!

Uw familiereis op maat

Familiereizen hoogtepunten

Naar boven
© Wild Crossings 2024