Wanneer u reist met Wild Crossings kiest u voor een bijzondere reiservaring, hoge kwaliteit, uitgebreide kennis en een persoonlijke service. Wij zijn specialist in maatwerkreizen naar Afrika, Azië en de Poolgebieden. Heel graag willen wij u de wonderen van deze en andere selecte bestemmingen laten beleven. Laat u inspireren door de onderstaande voorbeeldreizen en contacteer ons.

Afrika, Azië en Antarctica: deze drie continenten beginnen met de A van Avontuurlijk en Adembenemend. Toeval? Waarschijnlijk niet. Het zijn de drie lievelingsbestemmingen van Wild Crossings omdat er op deze verre reizen zoveel puurheid en moois te ontdekken valt. Ideaal om als koppel, met de familie of vrienden te exploreren!

Reizen naar Afrika betekent de Big Five spotten tijdens een safari. Een geweldige ervaring om oog in oog te staan met wildlife en in luxueuze lodges op bijzondere locaties te overnachten. Echte belevingsreizen!

Azië is de perfecte reisbestemming als u op zoek bent naar geestelijke en lichamelijke verrijking. Ga op fietstocht door de magnifiek groene rijstvelden, verwen uzelf met een ontspannende massage of bezoek prachtige gouden tempels.

Op expeditie naar Antarctica ontdekt u de ongereptheid van het witte continent. Tijdens een expeditiecruise gaat u samen met enkele andere reizigers en een ervaren expeditieleider de zuidpool van dichtbij leren kennen. Naar mijn mening het meest ultieme dat u op deze aardbol kan beleven.

Naar boven
© Wild Crossings 2024