Ibrich Weymans uw persoonlijke travel designer

Van jongs af aan verkende ik alle continenten. Maar van zodra ik mijn eerste voet zette op Afrikaanse bodem was ik meteen verkocht. Ik studeerde dan ook Toerisme aan de KU Leuven en verdiep me ondertussen al meer dan vijftien jaar in de reissector.

“Het was fantastisch!” en andere enthousiaste woorden horen van iedereen die reisde met Wild Crossings, is mijn ultieme doel. Als persoonlijke travel designer geloof ik dat we voor iedereen een geweldige reis op maat kunnen uitstippelen. Daarvoor kom ik bij u langs of bespreken we telefonisch wat u wil ervaren.

Zo ontdekt u de reisbestemming die aansluit bij wat u zoekt. Elk land heeft een eigenheid en identiteit. Omdat ik al naar elke bestemming in het reisaanbod meerdere keren reisde, weet ik perfect wat u er kan beleven.

Staat uw droomreis vast, dan regel ik alles zodat uw reis op wieltjes verloopt. U ontvangt alle praktische reisinformatie en andere tips en tricks. Het enige wat u nog hoeft te doen is uw koffer pakken. En genieten maar!

Persoonlijke aanpak
Luxe & comfort
Reizen op maat
Unieke & verre reizen

Ibrich, Dankjewel van ons allemaal voor deze prachtige reis in Zuid-Afrika! Alles was tiptop in orde. We hebben er echt van genoten! Bedankt voor de goede organisatie… Vele groetjes  

Wouter, Jeroen, Ben en Katleen 01-07-2023

Onze huwelijksreis was een topper! Wij waren zeer enthousiast over Sri Lanka, zo mooi. De gids was echt heel goed! Ook de hotels waren stuk voor stuk top. De Malediven was zeer relax en heerlijk.    

Lise en Robin 24-05-2023

Ik wou je nog eventjes melden dat we een fantastische reis gehad hebben in Namibië. Het was een hele ervaring om dit land te ontdekken ; fantastische vergezichten, verschillende landschappen, vriendelijke mensen , het eten was ook heel goed dus samengevat TOP. Ik wou je nog bedanken voor de fantastische service en indien we in de toekomst nog zo een reis willen maken dan neem ik terug contact op met jou.    

Dirk, Karine en kinderen 31-03-2023

Hallo Ibrich, Onze huwelijksreis naar Tanzania en Zanzibar was super! Indrukwekkende safari, goede gids, goede hotels, goede mix tussen avontuur en relax. Kortom fantastisch! Merci voor de goede afhandeling.  

Sylvie 14-06-2023

Dag Ibrich, Het was een fantastische reis ! Eentje om nooit te vergeten. Alles was prima geregeld, prachtige uitzichten, vele uren in de jeep doorgebracht maar ons geen minuut verveeld. Onze gids was een super kerel en heeft ons de mooiste plekjes van Tanzania laten zien...  

Maurizio & Katrien 10-02-2023

We hebben enorm genoten van deze reis naar Bali.  Alles was heel goed verzorgd en de hotels verliepen in crescendo. De mensen zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Onze gids en chauffeur waren super! Bedankt voor deze puike organisatie.  

Sabine 23-05-2023

De reis naar India was van de eerste tot de laatste minuut fantastisch! De hotels zijn geweldig en alle uitstappen waren perfect geregeld. Ook de gidsen waren super. Ik weet niet of we geluk hebben gehad maar we hebben tijdens 3 van de 4 safari's tijgers gezien. 2 keer zelfs van erg dichtbij.

Wendy Maes 15-04-2023

Even om te laten weten dat onze reis naar Tanzania een schitterende eerste kennismaking met Afrika mag genoemd worden! We hebben genoten van het landschap en de prachtige wildlife! We hadden het geluk de big five te mogen spotten! Ook de accommodaties waren telkens tip top in orde en voldeden volledig aan de verwachtingen! Bedankt voor de prima organisatie en de vele nuttige tips! Opgetogen groeten!  

Paul en Suzanne 23-02-2023

Sinds zaterdag zijn we helaas terug thuis van Tanzania, en ik moet zeggen, je had gelijk. Het was een geweldige ervaring. Fauna en flora waren adembenemend en we hebben daarbij nog het geluk gehad om heel wat dieren, zelfs een neushoorn, van heel dichtbij te mogen observeren.  Logies waren allemaal top, heel verzorgd, vriendelijke service en meer dan behoorlijk qua eten.

Rudy 10-07-2023

We zijn weer terug van een prachtige vakantie op Bali. Ik wou u eventjes laten weten dat alles perfect in orde was. Het programma stak goed in elkaar. Elk hotel was totaal verschillend en super! Onze gids sprak goed nederlands, dat was prettig voor onze dochter. Bij een volgende reis weten we u te vinden Ibrich.

Wendy, Peter & Isabeau 20-04-2023

Dear Ibrich, We just got back yesterday from our honeymoon in Tanzania, and I wanted to thank you for all you have done! It was wonderful !!! Highlights: Trek (super hard though but highly recommendable !), SAFARI from A to Z (we saw the big 5 !), lodges: WOW ! Thank you a million times, I would for sure recommend you in my surroundings.  

Arnaud 05-06-2023

Even om je te laten weten dat we met ons 4 tjes een indrukwekkende, heel erg bijzondere reis naar Sri Lanka en de Maldiven achter de rug hebben. Hartelijke groeten

Dom. J. 29-04-2023

We hebben juist onze twee dagen Serengeti erop zitten en zijn net toegekomen in de Ngorongoro. Het is echt een fantastische reis en overtreft al onze verwachtingen.

Erika & Michel 09-07-2023

De vakantie in Namibië was zaaaaalig! We hebben genoten. De lodges: allemaal mooi en mooi gelegen. We hebben dus echt wel een zalige en mooie vakantie gehad. Dank je wel!!!

Katrien 11-02-2023

Wij zijn veilig terug gekeerd uit Zuid Afrika en kijken terug naar een fantastische reis. Zuid Afrika is een bijzonder land en heeft zeker ons hart gestolen, dank voor de organisatie, hotel keuze en planning. Kortom, een geweldige reis, we hebben erg genoten, Ibrich bedankt voor de organisatie!  

Rob en familie 09-03-2023

Proficiat met de organisatie en planning van deze mooie reis naar India. Alles verloopt op wieltjes en iedereen geniet volop. Wij zijn net koning en koningin!

Familie W 22-04-2023

Ik wou je via deze weg graag nog even bedanken voor de toporganisatie van onze reis naar Tanzania. Het was op alle vlak top, de natuur, de lodges, de gids, transporten. We hebben er geweldig veel van genoten en blijft voor ons een topherinnering. Bedankt

AA 17-06-2023

Een exclusief reisbureau met reizen op maat? Dat is Wild Crossings! De droomreis die u altijd al wou krijgt u helemaal uitgestippeld zodat u enkel maar hoeft te genieten.

Als travel designer stel ik me flexibel voor u op. Afspreken kan tijdens of na de kantooruren op mijn kantoor, bij u thuis of op uw bedrijf. Daardoor krijgt u gegarandeerd een persoonlijke reisservice.

Onze reistypes
  • Privé begeleide rondreizen voor koppels, families of groepjes in Afrika en Azië
  • Poolgebieden cruise reizen
  • Luxe huwelijksreizen naar romantische verre bestemmingen
  • Incentives voor kmo’s, vrije beroepen, service clubs
Zin gekregen om een stukje van de wereld te verkennen? Contacteer ons voor meer informatie
Naar boven
© Wild Crossings 2024