Luxe reis Namibië

vanaf € 5895
Introductie Hoogtepunten Reisprogramma Verblijf Reisdetails

Wil u naar Afrika reizen maar heeft u weinig tijd? Dan kan deze luxe reis naar Namibië u vast wel bekoren. Hoewel Namibië een wildlife bestemming is, is het vooral een landschappelijk fenomeen. U kan uw eigen surrealistische foto’s nemen in de wereldberoemde Dodevlei, bekend door het fenomenale zicht van boomskeletten tegen de feloranje achtergrond.

Namibië kan heel rustig zijn of u kan er wat avontuur in laten sluipen. Ga sandboarden in de woestijn, maak een dolfijnencruise of kies voor een quad tocht als u graag het avontuur opzoekt. Ook voor gezinnen met kinderen is Namibië een absolute aanrader.

Weidsheid, blauwe lucht en woestijnen regeren hier. Een oerlandschap pur sang! Door Namibië reizen betekent genieten van uitgestrekte landschappen, rust, ruimte en luxe.

Afstanden in Namibië zijn niet te onderschatten. Tijdens een sky safari Namibië vliegt u van lodge naar lodge hetgeen u eindeloze uren in de wagen bespaart en u magnifieke, panoramische uitzichten garandeert. Een luxe reis naar Namibië betekent genieten van comfort, rust en weidse vergezichten.

Bezoek de Sossusvlei: prachtige rode zandduinen midden in de Namibwoestijn gekend om zijn wandelende zandduinen.

Fotografeer de bekende Dodevlei: de witte kleivlakte met de hoogste duinen ter wereld en boomskeletten van maar liefst 900 jaar oud.

Een reis naar Namibië is niet compleet zonder een safari in Etosha national park en het bewonderen van de enorme zoutpan.

Ga voluit voor avontuur in Swakopmund: sandboarding, quad tocht, dolfijnencruise of zelfs een parachutesprong.

De woestijnolifanten van Damaraland leven in één van de meest schilderachtige streken van Namibië. Bezoek hier ook de intrigerende Himba stam.

Ontdek de ‘Little Five’: mierenleeuw, buffelwever, neushoornkever, olifantspitsmuis en luipaardschildpad.

Tijdens deze 12-daagse reis vliegt u per Cessna van de ene regio naar de andere: uiterst comfortabel én spectaculair om vanuit de lucht het indrukwekkende landschap van Namibië te ondergaan.

U verblijft in bijzonder elegant uitgeruste luxe lodges. In Sossusvlei, Damaraland en Etosha zijn er 2x daags activiteiten inbegrepen. Een game drive of een geleide wandeling met een San of Bosjesman door de woestijn? Aan u de keuze. In Swakopmund kan u sandboarden, skydiven of per catamaran robben en dolfijnen spotten. De natuurliefhebber kan de Little Five zoeken in de woestijn.

Deze rondreis Namibië omvat 9 nachten ter plaatse: 2 nachten Sossusvlei, 2 nachten Swakopmund, 2 nachten Damaraland, 2 nachten Etosha en één nacht Windhoek.

Dagoverzicht
Dag 1-2
Heenvlucht, aankomst volgende dag
Dag 2-4
2 nachten Sossusvlei, verblijf in een all inclusive luxe lodge
Dag 4-6
2 nachten Swakopmund, verblijf in een gezellige guesthouse met ontbijt
Dag 6-8
2 nachten Damaraland, verblijf in een all inclusive luxe lodge
Dag 8-10
2 nachten Etosha, verblijf in een all inclusive luxe lodge
Dag 10-11
1 nacht Windhoek, verblijf in een gezellige guesthouse met ontbijt
Dag 11-12
Terugvlucht, aankomst volgende dag
Reisdetails

INCLUSIEF:

 • Vluchten vanuit Brussel in economy klasse
 • Luchthaventaksen en fueltoeslagen
 • 9 nachten ter plaatse incl de toegangsgelden voor de nationale parken
 • Vervoer per 4×4 tijdens uw safari’s
 • Luxe lodges obv all inclusive (incl activiteiten) in Sossusvlei, Damaraland en Etosha
 • Guesthouses met ontbijt in Windhoek en Swakopmund
 • Sundowners
 • Vervoer tussen de verblijven per Cessna vliegtuig
 • Reisboek
Vanaf €5895,-
Beste reisperiode

De beste reisperiode voor Namibië is van mei t.e.m oktober. De temperaturen overdag zijn aangenaam (20-25°C) en het regent zelden. Van november t.e.m maart liggen de temperaturen hoger en kan het regenen. April is een overgangsmaand.

J F M A M J J A S O N D
Beste reisperiode Goede reisperiode Gemiddelde reisperiode

Naar Namibië reizen is een bijzondere ervaring, die tot in de puntjes voor u wordt geregeld. Wild Crossings stemt uw reis helemaal op u af qua activiteiten, type van logement en reisduur.

 • Kies de duur van uw rondreis door Namibië

Wil u meer tijd uitrekken om door dit prachtige land te reizen? Misschien wil u de reis uitbreiden naar de Kalahari, Fish River Canyon of NamibRand Nature Reserve? Of combineren met Botswana of een bezoek aan Kaapstad?

 • Sky safari, self drive of met privéchauffeur

In deze formule vliegt u over heel Namibië. Wil u liever het land verkennen per auto? Dat kan perfect. Zeker als u meer tijd heeft of niet zo’n fan bent van vliegen is het een prima optie. U kan zich ook laten rijden en gewoon genieten van de landschappen die voorbijtrekken.

 • Persoonlijke favoriet: combi tussen vliegen en self drive

Vlieg de langste afstanden en rij de rest van de Namibië reis met de huurwagen. Een unieke combinatie tussen comfort en avontuur mét contact met de lokale bevolking en het land.

Naar boven
© Wild Crossings 2024