Wanneer u reist met Wild Crossings kiest u voor een bijzondere reiservaring, hoge kwaliteit, uitgebreide kennis en een persoonlijke service. Wij zijn specialist in maatwerkreizen naar Afrika, Azië en de Poolgebieden. Heel graag willen wij u de wonderen van deze en andere selecte bestemmingen laten beleven. Laat u inspireren door de onderstaande voorbeeldreizen en contacteer ons.


Ibrich, Dankjewel van ons allemaal voor deze prachtige reis in Zuid-Afrika! Alles was tiptop in orde. We hebben er echt van genoten! Bedankt voor de goede organisatie… Vele groetjes  

Wouter, Jeroen, Ben en Katleen 27-07-2019

Onze huwelijksreis was een topper! Wij waren zeer enthousiast over Sri Lanka, zo mooi. De gids was echt heel goed! Ook de hotels waren stuk voor stuk top. De Malediven was zeer relax en heerlijk.    

Lise en Robin 24-10-2019

Ik wou je nog eventjes melden dat we een fantastische reis gehad hebben in Namibië. Het was een hele ervaring om dit land te ontdekken ; fantastische vergezichten, verschillende landschappen, vriendelijke mensen , het eten was ook heel goed dus samengevat TOP. Ik wou je nog bedanken voor de fantastische service en indien we in de toekomst nog zo een reis willen maken dan neem ik terug contact op met jou.    

Dirk, Karine en kinderen 31-12-2019

Hallo Ibrich, Onze huwelijksreis naar Tanzania en Zanzibar was super! Indrukwekkende safari, goede gids, goede hotels, goede mix tussen avontuur en relax. Kortom fantastisch! Merci voor de goede afhandeling.  

Sylvie 14-09-2019

De reis naar Lapland was fantastisch!  De activiteiten allemaal zeer leuk en afwisselend. Het hotel ook uiterst proper en zeer vriendelijk personeel. En in tegenstelling tot wat vrienden die reeds naar Lapland reisden zeiden: heel lekker eten in ons hotel!  Bedankt voor de super reis!  

Olivia S. 31-12-2019

We hebben enorm genoten van deze reis naar Bali.  Alles was heel goed verzorgd en de hotels verliepen in crescendo. De mensen zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Onze gids en chauffeur waren super! Bedankt voor deze puike organisatie.  

Sabine 23-01-2020

De reis naar India was van de eerste tot de laatste minuut fantastisch! De hotels zijn geweldig en alle uitstappen waren perfect geregeld. Ook de gidsen waren super. Ik weet niet of we geluk hebben gehad maar we hebben tijdens 3 van de 4 safari's tijgers gezien. 2 keer zelfs van erg dichtbij.

Wendy Maes 15-09-2019

We zijn goed thuisgekomen van onze mooie reis in Thailand. Alles was weer top georganiseerd.  De fietstocht en eten bovenop dakrestaurant  was echt heel goed! Voor de rest alles perfect!    

Bart 17-01-2020

Beste Ibrich, de reis in Myanmar verloopt super vlot, het is één en al prachtig, fantastisch programma, zeer afwisselend. We worden perfect onthaald en de hotels zijn perfect. De kinderen vinden het ook geweldig!

D.D. 23-08-2019

Even om te laten weten dat onze reis naar Tanzania een schitterende eerste kennismaking met Afrika mag genoemd worden! We hebben genoten van het landschap en de prachtige wildlife! We hadden het geluk de big five te mogen spotten! Ook de accommodaties waren telkens tip top in orde en voldeden volledig aan de verwachtingen! Bedankt voor de prima organisatie en de vele nuttige tips! Opgetogen groeten!  

Paul en Suzanne 23-11-2019

Ik laat u graag weten dat onze Lapland reis onvergetelijk was. Echt super. Alles piekfijn geregeld, vriendelijk personeel in het hotel, lekker eten, goed georganiseerde uitstapjes, niets op aan te merken. Ik heb deze reis al aan een heel aantal mensen aangeraden sinds we terug zijn en dat gaat nog even duren.  Dank voor alle goede zorgen!

I.M. 24-01-2020

Sinds zaterdag zijn we helaas terug thuis van Tanzania, en ik moet zeggen, je had gelijk. Het was een geweldige ervaring. Fauna en flora waren adembenemend en we hebben daarbij nog het geluk gehad om heel wat dieren, zelfs een neushoorn, van heel dichtbij te mogen observeren.  Logies waren allemaal top, heel verzorgd, vriendelijke service en meer dan behoorlijk qua eten.

Rudy 08-02-2020

We zijn weer terug van een prachtige vakantie op Bali. Ik wou u eventjes laten weten dat alles perfect in orde was. Het programma stak goed in elkaar. Elk hotel was totaal verschillend en super! Onze gids sprak goed nederlands, dat was prettig voor onze dochter. Bij een volgende reis weten we u te vinden Ibrich.

Wendy, Peter & Isabeau 01-09-2019

Dear Ibrich, We just got back yesterday from our honeymoon in Tanzania, and I wanted to thank you for all you have done! It was wonderful !!! Highlights: Trek (super hard though but highly recommendable !), SAFARI from A to Z (we saw the big 5 !), lodges: WOW ! Thank you a million times, I would for sure recommend you in my surroundings.  

Arnaud 05-08-2019

Even om je te laten weten dat we met ons 4 tjes een indrukwekkende, heel erg bijzondere reis naar Sri Lanka en de Maldiven achter de rug hebben. Hartelijke groeten

Dom. J. 29-12-2019

We hebben juist onze twee dagen Serengeti erop zitten en zijn net toegekomen in de Ngorongoro. Het is echt een fantastische reis en overtreft al onze verwachtingen.

Erika & Michel 09-11-2019

De vakantie in Namibië was zaaaaalig! We hebben genoten. De lodges: allemaal mooi en mooi gelegen. We hebben dus echt wel een zalige en mooie vakantie gehad. Dank je wel!!!

Katrien 11-12-2019

Wij zijn veilig terug gekeerd uit Zuid Afrika en kijken terug naar een fantastische reis. Zuid Afrika is een bijzonder land en heeft zeker ons hart gestolen, dank voor de organisatie, hotel keuze en planning. Kortom, een geweldige reis, we hebben erg genoten, Ibrich bedankt voor de organisatie!  

Rob en familie 09-01-2020

Proficiat met de organisatie en planning van deze mooie reis naar India. Alles verloopt op wieltjes en iedereen geniet volop. Wij zijn net koning en koningin!

Familie W 22-10-2019

Ik wou je via deze weg graag nog even bedanken voor de toporganisatie van onze reis naar Tanzania. Het was op alle vlak top, de natuur, de lodges, de gids, transporten. We hebben er geweldig veel van genoten en blijft voor ons een topherinnering. Bedankt

AA 17-09-2019
Naar boven
© Wild Crossings 2021